Om karakterene

Fridjof Holt 

Fritjof Holt er født 17. mai  1995 og har vokste opp i en helnorsk familie på Frogner med mamma, pappa og en storebror.  De vil gjerne støtte ham så lenge han tar over familiebedriften  sammen med sin bror. Faren vil at han skal  studere i utlandet først slik storebror gjør, men Fritjof har andre planer for seg selv.

 

Fritjof deler rom med Bjørn i «Palasset»


Filosofi:  Følg ditt  indre kompass for å finne det du har lidenskap for - det er viktigere enn en god jobb og en sikker fremtid.

PRESS:  Så mange valg og så lite tid - er det mulig å kombinere kjærlighet og karriere?

Bjørn Collins

Bjørn Collins er født 12. desember 1995 og har vokst opp i en hardt arbeidende familie på Grünerløkka. Han var et etterlengtet barn og bærer preg av dette, da han snurrer mor rundt lillefingeren. 

Bjørn deler rom med Fritjof i «Palasset»

Filosofi: Alt er mulig, men ingenting kommer gratis!

PRESS: Sykdommen sniker seg inn og legger han i dvale og hva om den aldri blir borte?

 

Ole Izeze 

Oleke Izeze, Ole blant venner,  er født 2. februar 1995 og vokste opp i Bærum med mor og far og to små brødre. De  er 1. generasjons innvandrer familie fra Uganda.   Foreldrene er intelektuelle og vil  at han skal studere til å bli lege eller advokat, men Ole vil tjene penger. 

Ole deler rom med Mikkel i «Palasset"

Filosofi: The cost of being wrong is less than the cost of doing nothing. Seth Godin

PRESS:  Er det verdt å vinne alt hvis man mister seg selv?

Mikkel Moe 

Mikael Moe, Mikkel blant venner, er født 16. april 1995. Han vokste opp med sin mor og har aldri hatt kontakt med faren sin. Han kommer fra respektert shipping familie med lange tradisjoner. Mikkel har en  lys og solid fremtid foran seg - hvis han vil.

Mikkel deler rom med Ole i «Palasset»

Filosofi:  I smoke to get high because the world is so low.

PRESS:  Er det verdt å dø for det perfekte?