Om karakterene

Balder Berg 

Balder Berg er født 7. juli 1995 og har vokst opp på Torshov med mor, far og lillesøster. Balder er idrettstalentet og har alltid vært den store fotballspilleren i gjengen. Han er spådd en lysende karriere innenfor fotballen. Hans far er en tidligere Vålrenga spiller og og vil gjerne fortsette drømmen sin gjennom sønnen. 

Balder bor hjemme fortsatt, men tilbringer mye tid i «Palasset»

Filosofi: De eldre vet best. 

PRESS:  Hva skjer når hans egne og andres forventninger til han kolliderer?

 

Frida Haraldsdottir 

Frida Haraldsdotter er født 13. juni 1994 på Frogner i Oslo og vokste opp med sin far i samme gård og Fritjof. Han er det nærmeste hun kommer til å ha et søsken. Frida har gått en annen vei og utdannet seg til frisør. Hun er en nysgjerrig og eventyrlysten ung kvinne som har vært på flere lange turer rundt i verden alene. 

Hun flytter inn i «Palasset» på sofaen når hun er blitt kastet ut fra kollektivet hun bodde i mens hun var på yoga tur i India. 

Filosofi: All you need is a dream - and a deadline.

PRESS:  Hun kan fikse alle andre, men kan hun fikse seg selv?

Ingrid Svensen 

Ingrid Svendsen er født 1. januar 1995 og har vokst opp på Vindern med mor, far og to lillebrødre. Hun har alltid vært snill og flink pike,  som hun nå er drit lei av å være og ønsker å utforske andre sider av seg selv ved å «bli en av gutta.»


Hun flytter inn i «Palasset» når Bjørn blir veldig syk og blakk og er tvunget til flytte hjem til foreldrene. 

Filosofi: Nice girls finish last.

PRESS: Du kan ta jenta ut av landet, men kan du ta landet ut av jenta?